Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın bapsı son mesabe kritik bir öneme sahiptir.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara şayeste şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik takkadak bapnın kolaylıkla açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu boyut çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını Yangın Kapısı ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve duman sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

- İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve mütenasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına normal etkili nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapları özellikleri müteallik mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mebdelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Report this wiki page